Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης για ασθενείς με ψωρίαση

ad

Το Καλυψώ σας προσκαλεί στις "Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης για ασθενείς με ψωρίαση" με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Καλλιόπη Πρόφη. Οι ομάδες είναι κλειστές (5-10 άτομα) και πραγματοποιούνται σε δεκαπενθήμερη βάση, στα γραφεία του Καλυψώ, Έβρου 1, Αθήνα. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210-7212002 (καθημερινά 11-1) ή στο info@kalipso.gr.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος δράσης για το 2013 και με βάση τη προτεραιότητα της παροχής στα μέλη μας υπηρεσιών που στοχεύουν τόσο στη ψυχολογική τους υποστήριξη όσο και στη βελτίωση του συναισθηματικού τους κόσμου και του τρόπου αντιμετώπισης της νόσου και των συνεπειών της, δημιουργήθηκαν οι Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης.
Πρόκειται για κλειστές δεκαμελείς ομάδες μελών του Καλυψώ που συναντώνται μια φορά την εβδομάδα στα γραφεία του Σωματείου και μέσα από συζήτηση τα μέλη της βοηθούνται να έχουν μία φιλική στάση απέναντι στον εαυτό τους και σε ό,τι τους απασχολεί. Με την διευκόλυνση της Συμβούλου Ψυχικής Υγείας του Σωματείου κυρίας Πόπης Πρόφη τα μέλη αναπτύσσουν τον εαυτό τους ανοίγοντας όλο και περισσότερο τα θέματά τους και μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη ψωρίαση και τις συνέπειές της.
Οι ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, πέραν των ήδη αναφερθέντων πλεονεκτημάτων, στοχεύουν και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών που συμμετέχουν.
Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων, που ήδη ξεκίνησε, θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου και ο δεύτερος θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.

Tags: