Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση

Καλυψώ

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση, ΚΑΛΥΨΩ, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα, με εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το 2020, άλλαξε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εκ νέου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ασθενείς.

Λούμος Κώστας – Χημικός Μηχανικός

Πρόεδρος:

Γεννήθηκε & μεγάλωσε στο Ναύπλιο.

Σπούδασε στο τμήμα Χημικών Πετρελαίου, Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών, Τ.Ε.Ι. Καβάλας και στο τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνικής Σχολής, Α.Π.Θ.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο Ναύπλιο.

Πιστοποιημένος από ΕΚΕΠΙΣ & ΕΦΕΤ εκπαιδευτής σε Κ.Ε.Κ. στους τομείς προστασίας περιβάλλοντος,  υγιεινής & ασφάλειας εργασίας, πιστοποίησης προϊόντων και ασφάλειας τροφίμων.

Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Από τον Φεβρουάριο του 2010 είναι μέλος του Καλυψώ και από τον Ιούλιο του 2012 Πρόεδρος Δ.Σ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπαλέξη Μαρία

Γεννήθηκε στην Άρτα και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Λάσκαρη και έχουν δύο κόρες.

Είναι ενεργό μέλος του Καλυψώ από το 2014 και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου από το 2016 έως σήμερα.

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στοΐλη Ιωάννα

Η Ιωάννα Στοϊλη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Α.Π.Θ. κι αργότερα απέκτησε Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Εργάστηκε ως ειδική εφαρμογών (application expert) και υπεύθυνη projects σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο εταιρειών για 25 χρόνια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως καθηγήτρια Μαθηματικών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Είναι μέλος του Καλυψώ από τον Ιανουάριο του 2015. Στις τελευταίες εκλογές εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και κατέχει θέση Γενικού Γραμματέα. Είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και τον συντονισμό δράσεων της Λέσχης Φιλίας Καλυψώ.

ΤΑΜΙΑΣ:  Σταθής Σπύρος

Ο Σπύρος Σταθής γεννήθηκε στο Μεσολόγγι.

Ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα

Είναι ενεργό μέλος του Καλυψώ από το 2013 και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του κατέχοντας τη θέση του Ταμία από το 2016 έως σήμερα.

ΜΕΛΟΣ:  Μητσού Ειρήνη

Η Ειρήνη Μητσού γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε στην εταιρεία της Philip Morris Παπαστράτος απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι ενεργό μέλος του Καλυψώ από το 2012. Συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές και εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Καλυψώ.