Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Η Λέσχη Φιλίας του Καλυψώ, όπου όλοι οι άνθρωποι με ψωρίαση είναι ευπρόσδεκτοι, δημιουργήθηκε για να βγούμε από την κοινωνική απομόνωση και να νικήσουμε το στίγμα της ασθένειάς μας. Θέλουμε καινούργιους φίλους. Φίλους με ψωρίαση αλλά και τους φίλους/συντρόφους τους. Θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, ώστε να μην μένει κανείς πια μόνος και απομονωμένος από φόβο ή ντροπή. Στόχος της Λέσχης Φιλίας είναι η κοινωνικοποίηση των ανθρώπων με ψωρίαση, να γίνουμε μία μεγάλη παρέα!

Η νέα δράση της αφορά στη Μελίνα Μερκούρη και στην έκθεση «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» που παρουσιάζεται στη Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Θα την επισκεφθούμε τη Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι.

Για την δήλωση συμμετοχής παρακαλείστε να επικοινωνήσετε, όσο γίνεται νωρίτερα, με την κ. Στοΐλη Ιωάννα, μέλος του Συλλόγου Καλυψώ, στο τηλ. 6977 46 55 47 ή στο iostoili@gmail.com η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό της δράσης. Περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε νέους φίλους και να μεγαλώσουμε τη παρέα μας μέσα και από αυτή τη δράση!

Η συμμετοχή στη δράση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες για την έκθεση «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» μπορείτε να βρείτε εδώ https://athens-technopolis.gr/index.php/el/ekdiloseis-technopolis/details/2022-01-18/680-melina-merkouri-na-me-thimasai-2022

Φωτογραφικό υλικό μετά την λήξη της εκδήλωσης