Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, 18.00 – 19.00 μέσω FB

Το Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Ψωρίαση « ΚΑΛΥΨΩ»  πραγματοποίησε live  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους», την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας του στο Facebook https://www.facebook.com/kalipso.gr .Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των φαρμακευτικών εταιρειών Φαρμασερβ Lilly και Mylan.

Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν:

  • «Ψυχολογικός Παράγοντας. Αντιδράσεις και ανησυχίες των ανθρώπων με ψωρίαση» με ομιλήτρια την κα Σοφία Τσιώρη, Ψυχολόγο MSc in Counselling Studies, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Υποψήφια Διδάκτωρ Α’ Κλινική Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών « Ανδρέας Συγγρός» & Α’ Ψυχιατρική Κλινική Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ « Αιγινήτειο Νοσοκομείο»
  • «Πώς και πόσο επηρεάζεται η ζωή ενός ανθρώπου με ψωρίαση εν καιρώ πανδημίας», με ομιλήτρια την κα Ευτέρπη Ζαφειρίου, Επικ. Καθηγήτρια Δερματολογίας Αφροδισιολογίας , Παν. Θεσσαλίας Π.Γ.Ν Λάρισας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο ήταν μια προσπάθεια του σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ»  για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών αλλά και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Η παρακολούθηση ήταν δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες μπορούσαν να αποστείλουν  γραπτά μηνύματα για τυχόν απορίες στη σελίδα του Facebook του συλλόγου.